Turn up the volume kit

Turn up the volume kit
29,95 Inclusief 21% BTW
Niet op voorraad

Naar het producten overzicht

Matrix Turn Up The Volume High Amplify Gift Set deze geweldige collectie helpt fijn en futloos haar een boost te geven voor langdurig volume! 

De set bevat de volgende producten: 

- Matrix Total Results High Amplify - 300ml - is een mild reinigende shampoo speciaal voor mensen die meer volume en voller haar willen. De shampoo trekt onder en tussen de schubbenlaag van het haar om de diameter van het haar te vergroten. Hierdoor wordt het haar daadwerkelijk dikker. Geeft het haar volume en glans.

- Matrix Total Results High Amplify Conditioner - 300ml - is een lichtgewicht vochtregulerende conditioner die het haar eenvoudig ontwart, terwijl het de schubbenlaag maximaal sluit. De conditioner sluit de schubbenlaag en zorgt voor volume en glans. Geschikt voor alle haartypen.

- Matrix Total Results Miracle Creator Spray - 200ml - bevat een formule met 20 unieke voordelen waardoor beschadigd zwak en kwetsbaar haar in 60 seconden wordt gevoedt, versterkt en herstelt. Geeft glans herstelt het vochtbalans met elasticiteit en ontwart het haar. Föhn tijd wordt gehalveerd. Zie het haar van futloos naar glamereus gaan na dat deze spray in de haarschubben opgenomen worden, herstelt gespleten punten en maakt het haar beter handelbaar en te stijlen.

Naar het producten overzicht

 
© 2024 Chicco DEV