Mediceuticals

Mediceuticals heeft shampoos en conditioners voor dagelijks gebruik en een serie shampoo's geschikt voor de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen en gevoelige huid bv. bij chemotherapie.

Erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en haarproblemen.

Mediceuticals scalp Therapies is een speciale haar- en hoofdhuidverzorging voor mensen met hoofdhuidproblemen.

 • Roos
 • Psoriasis
 • Ezeem
 • Acne
 • Berg (kindjes)

kunnen worden aangepakt met deze serie shampoo's en conditioners. Het is bijzonder geschikt voor behandeling van een branderige, rode en geirriteerde huid. Het verzacht, herstelt huid en hoofdhaar ook bij of na een chemotherapie.

Behandeling van roos en Psoriasis

X-Folate (anti-roos en psoriasis) shampoo.
Reduceert de celproductie en verwijdert de opeenstapeling van dode huidcellen. Behandeling van roos, eczeem en psoriasisklachten. Veilig voor gekleurd haar. Ook voor reiniging van de rest van het lichaam geschikt.

Behandeling: TheraRX-lotion aanbrengen op de droge huid. Vervolgens de X-Folate-shampoo intensief inmasseren met de vingers (zonder water) en 3 minuten laten inwerken. Gebruik voor een intensievere behandeling een warme handdoek om het hoofd. Voeg na de inwerking warm water toe en masser de shampoo los tot schuim. Nogmaals nawassen met de X-Folate-shampoo. Goed uitspoelen. Breng vervolgens de Therapeutic-conditioner dun aan op de huid (niet inmasseren!). Even laten inwerken en uitspoelen.

Behandeling van droge, strakke of schilferige huid

X-Derma Shampoo.
Voor behandeling van een droge en schilferige huid. Geschikt voor dagelijks gebruik.
Hydrateert, kalmeert en herstelt de huid. Daardoor zeer geschikt bij gebruik tijdens de chemo therapie. Niet alleen geschikt voor de hoofdhuid maar ook voor rest van het lichaam.

Behandeling: TheraRX-lotion aanbrengen op de droge huid. Vervolgens de X-Derma-shampoo intensief inmasseren met de vingers (zonder water) en 3 minuten laten inwerken. Gebruik voor een intensievere behandeling een warme handdoek om het hoofd. Voeg na de inwerking warm water toe en masseer de shampoo los tot schuim. Nogmaals nawassen met de X-Derma-shampoo. Goed uitspoelen. Breng vervolgens de Therapeutic-conditioner dun aan op de huid (niet inmasseren!). Even laten inwerken en uitspoelen.

Behandeling van vet haar/ vette huid

Solv-X Shampoo.
Voor behandeling van overmatige talgafscheiding (seborroïsche dermatitis).
Bijzonder geschikt voor een jeukende en geirriteerde hoofdhuid. Maar ook voor de pubers met acne op lichaam en gezicht.

Behandeling:TheraRX-lotion aanbrengen op de droge huid. Vervolgens de Solv-X-shampoo rustig inmasseren met de vlakke hand (zonder water) en 3 minuten laten inwerken. Gebruik voor een intensievere behandeling een warme handdoek om het hoofd. Voeg na de inwerking warm water toe en masseer de shampoo los tot schuim. Nogmaals nawassen met de Solv-X-shampoo. Goed uitspoelen. Breng vervolgens de Therapeutic-conditioner dun aan op de huid (niet inmasseren!). Even laten inwerken en uitspoelen.

TheraRX-lotion.
Dit is een lotion op basis van SD40 alcohol. Reinigt de huid en helpt bacterien bestrijden. Verlicht jeuk, roodheid en branderigheid van de huid. Helpt bij acneproblemen. Is ook te gebruiken als gezichtswash bij acne (gezichtreiniging met een watje wordt aangeraden). U kunt het ook pleksgewijs op overige delen van het lichaam aanbrengen.

TheraRX-lotion is in combinatie te gebruiken met X-Folate-shampoo of X-Derma-shampoo of Solv-X-shampoo, al na gelang het hoofdhuidprobleem, en Therapeutic-conditioner.


Mediceuticals heeft milde shampoos, geschikt voor dagelijks gebruik;

Was dagelijks de hoofdhuid met Mediceuticals shampoo: Bioclenz, Hydroclenz, Folligen of Saturate. Deze shampoo is mild voor haar en hoofdhuid. Ook geschikt voor geverfd haar.

Behandeling van de hoofdhuid en haar tijdens en na de chemoterapie

Tijdens de chemobehandeling is een goede behandeling van huid en hoofdhuid heel belangrijk. Het behandelen van de huid met Mediceuticals shampoo (BioClenz, HydroClenz, Folligen of Saturate) in combinatie met Mediceuticals Therapeutic-conditioner kalmeert en hydrateert de droge, trekkerige huid. De mensen die deze conditioner gebruiken ervaren het als heel prettig. Om haargroei na de chemo te stimuleren gebruikt u Mediceuticals Cellagen spray of de Numinox spray, deze spray stimuleert en activeert de haarfollikels

 1. Was dagelijks de hoofdhuid met Mediceuticals shampoo:  Bioclenz, Hydroclenz, Folligen of Saturate. Gebruik lauw water. Deze shampoo is mild voor haar en hoofdhuid. Ook geschikt voor geverfd haar.
 2. Vervolgens conditioneert u de hoofdhuid met: Therapeutic Huid en haarconditioner.
 3. Therapeutic verzacht en kalmeert de hoofdhuid en activeert de doorbloeding. Ontspant en heilzaam tegen jeuk en een droge, strakke, onrustige hoofdhuid. Verdelen op de hoofdhuid en na enige minuten uitspoelen. Mits dun aangebracht hoeft u het niet uit te spoelen.
 4. Spray vervolgens over de hoofdhuid: Cellagen of Numinox, haarfollikelstimulator. Stimuleert de doorbloeding va het hoofd en activeert de opname van voedingsstoffen in de haarfollikels. Versterkt de haarfollikel en activeert de haargroei na de chemotherapie. Spray 2/4x op de hoofdhuid, met de vingertoppen zachtjesverdelen, niet hard masseren. Niet uitspoelen.
  Let op: na het aanbrengen treedt er een rode gloed op die verdwijnt na circa 20 minuten.

Klik hier voor deze producten in onze webshop. Verkrijgbaar in flacons van 250 ml en 1 liter.

Heeft u last van haaruitval? 
Of krijgt u te maken met haaruitval?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake gesprek, wij zijn gespecialiseerd in haarwerken en hebben voor elk haarprobleem een oplossing.

Lees meer

© 2024 Chicco DEV
Website door OVK webdesign