Haarwerk

Het dragen van een haarwerk geeft u het vertrouwde uiterlijk terug zonder dat mensen zien dat u geen haar meer heeft.
Wij helpen u om de juiste haaroplossing te kiezen. Onze haarspecialisten begeleiden en ondersteunen u in het proces voor een haarvervanging.
Een juiste keuze voor model, kwaliteit en draagcomfort speelt hierbij een grote rol.

Voor mensen die last hebben van synthetische stoffen, zijn er haarwerken gemaakt van 100% echt menselijk haar. Haarwerken worden gemaakt van hoge kwaliteit, soepele en comfortabele materialen. Dit zorgt ervoor dat de haarwerken licht van gewicht zijn, zacht aanvoelen en daardoor comfortabel dragen.

Wij hebben haarwerken met synthetisch haar, echt haar en een mix van beide genaamd hitte bestendige vezel. Tijdens de intake bespreken wij wat de verschillen zijn en wat evt voor u het beste is. 

Onder professionele begeleiding is er de mogelijkheid om de verschillende soorten haarwerken te bekijken, te voelen en te passen. Neem gerust iemand mee waar u zich fijn bij voelt.
Wij nemen alle tijd om samen het juiste haarwerk te vinden. Lukt het niet om naar onze salon te komen. Geen probleem, wij komen net zo makkelijk naar u toe of het nu thuis is of naar het ziekenhuis. 

Stappenplan wat nu verder:

  • U kunt contact op nemen via ons contact formulier of stuur ons een whats-app naar 0481462469 dan neem ik direct contact met u op.
  • Wij nodigen u uit voor een intake gesprek (binnen 5 dagen)
  • Tijdens het intake gesprek gaan wij elkaar beter leren kennen en vragen wij wat we voor u kunnen betekenen. Dit gesprek zal +/- 45 minuten duren.
  • Wanneer wij uw vertrouwen hebben gekregen laten wij veel haarwerken op zicht komen (evt al binnen 2 dagen)
  • We zien elkaar weer op een afgesproken dag/tijd en gaan samen passen en kijken waar u zich weer ''happy'' bij voelt.
    Wanneer we samen een geschikt haarwerk hebben gevonden deze dag, kunnen wij hem direct op maat maken voor u. Wij laten u zien hoe u uw haarwerk moet opdoen, wassen etc en zo kunt u er rustig aan wennen. Wij regelen de rest verder met de verzekering.
  • Wanneer u er nog rustig over na wilt denken is dit ook zeker mogelijk, als u een mooi haarwerk heeft gevonden, reserveren wij hem voor u en sturen wij de rest gewoon weer terug. u zit nergens aan vast.
  • Wanneer u een haarwerk heeft aangeschaft vragen wij altijd om een keer terug te komen voor controle; zit hij nog fijn, is de coupe goed of moet er wat anders geknipt worden, of evt wat tussen gezet worden, de kleur aangepast etc alles is mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij de ANKO Haarwerk specialist:

Anko

Heeft u last van haaruitval? 
Of krijgt u te maken met haaruitval?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake gesprek, wij zijn gespecialiseerd in haarwerken en hebben voor elk haarprobleem een oplossing.

Lees meer

© 2024 Chicco DEV
Website door OVK webdesign