Haarverzorging

HAIR CLEANSINGS 100: Het REINIGEN  van het haar is het eerste gebaar dat ons altijd vergezelt en is gedurende ons leven een bescherming voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Juist voor ons mannen is het heel belangrijk om het haar regelmatig te reinigen én om daarbij de juiste producten te gebruiken.

HAIR TREATMENTS 200: De stap om het haar te CONDITIONEREN is niet alleen bedoeld voor vrouwen. Specifieke aandacht na het reinigen is een noodzakelijke handeling voor bijna alle mannelijke haartypes, zeker omdat deze worden blootgesteld aan agressieve omgevingsfactoren. Het conditioneren van het haar zorgt ervoor dat een dorre haarvezel extra zachtheid, hydratatie en bescherming krijgt. Het geeft controle en compactheid aan het meest rebelse haartype.

HAIR STYLINGS 300: Voor elke STYLING en elk haartype, om een lange houdbaarheid aan de gecreëerde look te geven, is een stylingproduct een must. Het creëren van het model wordt bereikt op de meest eenvoudige en duurzame manier met een groot respect voor de haarvezel dankzij de beschermende, actieve ingrediënten die niet alleen houdbaarheid geven. Controle, definitie, richting, helderheid of juist matte effecten zijn de keywords.

 
© 2024 Chicco DEV